ESITTELYT

F.E. Voice

F.E. Voice on kolmen naisen lauluyhtye. Kokoonpanossa laulavat Irja Kuisma, Liisa Moliis ja Satu Pursiainen, jotka kaikki ovat ammattimuusikoita. F.E. Voice on ottanut haltuunsa monenlaiset tyylisuunnat, mutta viihtyvät parhaiten jazzin, kansanmusiikin ja hassuttelevan lastenmusiikin parissa. Näiltä naisilta luonnistuu niin vauvateatterit kuin Jazz Cabaret’kin, unohtamatta lämminhenkisiä ja rempseitä yhteislaulutilaisuuksia.

TÄSTÄ LINKISTÄ SHOWREELIIN ->

Tilaa F.E. Voice:

– F.E. Voicen oma konsertti, toimii myös show&dinner -tyyppisissä ravintolailloissa.

– laulavat tarjoilijat, n. kaksi tuntia paikalla, josta n. 15 min välein kaksi laulua.

– yhteislaulutilaisuus, kesto 1-1½ tuntia.

– mahdollisuus tilata F.E. Voicea yksittäisille keikoille, esim. yksityistilaisuuksiinlilychristina-photography_pieni

lilychristina-photography-2


LIISA MOLIIS

Liisa Moliis on näyttelevä laulaja, pitkän linjan muusikko ja musiikkipedagogi. Musiikkipedagogiksi valmistumisensa jälkeen Liisa työskenteli yli kymmenen vuoden ajan Porvoonseudun musiikkiopistossa, kunnes jäi vapaaksi taiteilijaksi vuonna 2012. Hän on julkaissut usean soololevyn (mm. Olisinko Voinut 2010, Walk in Jerusalem 2014), ollut mukana lukuisilla kokoelma- ja yhtyelevyillä, tehnyt radiokuunnelmia sekä näyttelijäntöitä tv:n puolella. Hän on ollut mukana monissa musiikki- ja musikaaliproduktioissa.

Liisa Moliis on ilmaisultaan voimakas, moni-ilmeinen ja karismaattinen taiteilija, joka on kotonaan niin jazz- ja gospelmusiikissa kuin heprealaisessa musiikissakin. Soolotuotantonsa lisäksi Moliis on ollut perustamassa useita eri kokoonpanoja, mm. Esengo, F.E.Voice, Irja&Inkeri ja Trio Hallelujah.

Liisa Moliis on uuden Itä-Uudellamaalla vaikuttavan Limonaatia ry:n puheenjohtaja. Onnellisimmillaan hän onkin silloin, kun saa laulaa, näytellä, soittaa, käsikirjoittaa, säveltää, ohjata ja tuottaa erilaisia taide- ja kulttuuriprojekteja.

TÄSTÄ LINKISTÄ SHOWREELIIN ->

3g5a0500-edit-2


MIA KOPONEN

Mia Koponen on porvoolainen tanssitaiteilija, koreografi ja valokuvaaja. Hän toimii perustajana ja rehtorina Tanssiva Porvoo -nimisessä tanssikoulussa. Valokuvistaan hän on tullut tutuksi taiteilijanimellä LilyChristina Photography.

Mia on iloinen ja omistautunut taiteen moniosaaja ja hänen kanssaan on helppo tehdä töitä. Mian koreografioita on päästy ihailemaan mm. Unga Teatern: issa, Lurens: in kesäteatterissa sekä Porvoon teatterin lukuisissa produktioissa. Lisäksi hänen koreografiansa on menestyneet tanssikilpailuissa aina 1-sijalle saakka.

Yrittäjyyden lisäksi Mia on äiti, vaimo ja iloisen Samojedi-koiran omistaja.

3G5A7722-2


JARMO ROMPPANEN

Jarmo Romppanen on porvoolainen kansanmuusikko, kielisoitinten taitaja, biisintekijä ja oman tiensä kulkija, joka on julkaissut ja tuottanut lukuisia yhtyelevyjä sekä kaksi soololevyä. Juuri nyt työn alla oleva kolmas soololevy tulee sisältämään sekä suomenruotsalaista perinnemusiikkia uusin sovituksin että omia sävellyksiä. Hänen soitinvalikoimastaan löytyy niin erikokoisia mandoliineja, teräskielinen kitara kuin pitkähuiluja, laulua toki unohtamatta. Romppanen on esiintynyt lukuisilla kotimaisilla festivaaleilla ja ulkomailla mm. Norjassa, Belgiassa, Saksassa, Slovakiassa, Eestissä, Liettuassa ja Venäjällä. Hänen luovuutensa on päässyt esille mm. Kouon Frouva, Nordic Choro, Plektronite, Päre sekä Rosenfink yhtyeiden riveissä. Parhaillaan hän työskentelee valtion säveltaiteen apurahan turvin, joka on myönnetty vuosille 2015-17.

Soolokeikoillaan Romppanen esittää sekä tulevan soololevynsä ohjelmistoa että vuosien varrelta matkaan tarttuneita kappaleita, pienimuotoisen improvisatoorisen ilmaisun keinoin.

14375144_10154571325313979_58734516_o-png

Heini Haapaniemi

Heinin intohimo on mahdollistaa laadukasta taidetta ja vahvistaa yhteisöllisyyden kokemusta taiteen, kulttuurin ja viestintäpainotteisen kieltenopetuksen keinoin. Heinillä on 15 vuoden kokemus työskentelystä kulttuuritaloissa, festivaaleilla ja teattereissa toiminnanjohtajana, tuottajana, tuotantokoordinaattorina, tiedottajana, tulkkina ja dramaturgina. Heini on myös käsikirjoittanut ja ohjannut näytelmiä. Työnantajia ovat olleet mm. Espoon kulttuurikeskus, Porvoon Taidetehtaan säätiö, Tampereen teatterikesä, Helsingin kaupunginteatteri, Teatteri Viirus, Teatteri Kumbe, Helsingin Kuvataidekoulu, Teatteri Avoimet Ovet, lukiot ja oppilaitokset sekä Ohjelmatoimisto Kristalli, jota Heini oli itse perustamassa ja joka oli mukana Arbus yrityshautomossa, nykyinen Aalto Start Up Centre.

Heini on aloitekykyinen ja visioiva alullepanija: hän on käynnistänyt mm. kulttuurifestivaaleja, näyttämötaiteen ja musiikin sarjoja sekä tehnyt hedelmällistä kuntarajat ylittävää yhteistyötä Helsingin, Espoon ja Porvoon kulttuuritoimijoiden kesken. Heini on vastannut tuotantosuunnittelusta, rahoituksesta, luovan alan EU-hankehaun valmistelusta, monikanavaisesta markkinointiviestinnästä, suhteista luovan alan toimijoihin ja Suomessa toimiviin kulttuuri-instituutteihin, lähetystöihin sekä ohjelmatoimistoihin.

Tällä hetkellä Heini toimii opettajana toisella asteella. Draamapedagogiikan hyödyntäminen ja oppiainerajat ylittävän ilmiö-oppimisen lisääminen opetuksessa ovat lähelläHeinin sydäntä. Heini haaveilee sellaisesta kulttuurikeskuksesta omilla kotikulmillaan, jossa yhdistyisi taiteen perusopetus, monikielisyys, poikkitaiteellinen yhteistyö, koko perheen tapahtumat, ohjelmalliset klubit ja taidenäyttelyt.

Heini asuu perheineen merellisessä Aurinkolahdessa, Helsingin Vuosaaressa.

Heinin motto on: Unelmista sydän vahvistuu.

Heini Haapaniemi opekuva II 2017

 

 

 

 

Mainokset